kurser & Events

Søllestedvej 14, 5620 Glamsbjerg. Tlf +4522396587. Cvr 36321849.

Følg projekter og nyheder på facebook: Maria Dalum

 

HosMaria tilbyder kurser, ophold og foredrag, hvor et fælles tema går igen.

 

" At puste liv i det forsømte"

  • Vi arbejder med at skabe nyt interiør af gamle forlagte eller udsmidte effekter
  • Vi arbejder med at puste liv i egne forsømte følelser med omsorg, nærvær og samtaler
  • Vi arbejder med at at udvikle os og få fat i skjulte evner, som vi har i os, men slet ikke bruger optimalt
  • Vi formidler viden og lærdom. Hvordan du på forskellig vis kan drage omsorg for dig selv, din familie, dine omgivelser, dit hjem og dine ting

 

Kursus 1 HosMaria:

Design lysestager af genbrugsjern

 

Vi tager på genbrugsrov ved skrothandlere og står på hovedet i fantasien. Vi skaber lysestager, vasker, sliber, lakerer, monterer indsatser, tilpasser og skaber rustikke lysestager. Vi griner, snakker, spiser og hygger ved brændeovnen. 3-dages back to basic selvværdskrea. Kurserne og kursisterne kan logere i HosMarias sleep inmuseum, der er indrettet af skrot.

Kursus 4 HosMaria:

Genbrugsdesign dine gamle stole

Denne gang handler det om lysten til at gøre noget nyt ved de møbler, vi har. Trænger de til nyt betræk, eller skal der en simpel slibning til efterfulgt af en mørk olie.. Skal motiver eller initialer lakeres på? 3-dages genbrugsdesign, hygge og ny kreativitet.

Kursus 6 HosMaria:

Lav din egen staldvindue billedramme

Hvorfor have bryllupsminderne og de elskede børn i almindelige rammer, når du kan skabe din helt egen unikke rustikke ramme af et smedejerns staldvindue. Vi sliber, olierer skærer glas, kitter og laver baggrund og ophæng.

3 dages intenst håndværk og personlige sejre.Et projekt du med rette stolt kan vise frem resten af livet. Vinduer kan købes eller medbringes.

Betonskåle, krukker og stager

 

Vi hygger 2½ dage, hvor vi leger med beton og laver skåle, lysestager, urtepotteskjulere, fade og hvad vi ellers kan finde på.

Kurset er for os, der godt kan lide det rustikke look. Der er god tid til fælles madlavning, hygge og snak de to aftener. Vi laver mad over bål, og kan overnatte i haven, hvis vejret og lysten er til det.

Kursus 2 HosMaria:

Skab dine egne lamper af genbrugseffekter

På dette kursus kan du udforske din indre designer og håndværker som lampemager. Samtidigt med det, arbejder vi selvudviklende. Du præsenteres for (og mærker på egen krop) pædagogiske redskaber der kan tilpasses og bruges i dit arbejde. 3 dags kursus: pris 3400kr inklusiv kost, logi og materialer.

Kursus 5 HosMaria:

Et håndværkerkursus for kvinder

Kvinde rejs dig

Er du træt af at betale håndværkere for opgaver, du let kunne lære at udføre selv? At pifte din radiatorventil, mure en sætningsskade op, skifte en enkelt utæt tagsten eller lægge et simpelt gulv. Vil du have ligestilling, eller vil du ligge under for den arketypiske og forældede ide om, at kun mænd kan maskinhåndværk?

Nu kræver det jo ikke en diplomuddannelse at svinge en murske og bruge en rundsav.... Og tro mig, en helt ny verden af muligheder og selvtillid åbner sig for dig.

3 dages introduktion og praksis til de 4 grundhåndværk: VVS, tømrer, EL, og murers virke til daglig gavn. + Man kan sagtens kombinere den feminine model: Husmoderen og håndværkeren.

Du finder fælles information om kurser, camps og workshops under fanen "praktisk info".

Priserne finder du under fanen "priser og kontakt"

 

Jeg glæder mig til at være sammen med jer

kh Maria

Kursus 3 HosMaria:

Design dit personlige spejl

Ønsker du at puste liv i dit forsømte spejlbillede? Du går ind til et 3-dages ophold fyldt med omsorg, gode snakke, brændeovn, vin og dejlig mad og overnatning i HosMarias sleep inmuseum. Vi går i skoven og finder materialer og bearbejder, saver, skruer, limer, maler og lakerer sammen.

Kurset er kreativt, selvudviklende og håndværksmæssigt opkvalificerende.

Rabat Ved køb af 3 kurser

 

Kursus 7 HosMaria:

Design og byg din palleseng

På disse kurser skal vi teenagehygge - og så laver vi senge, borde, stole, flydere, hylder, blomsterkasser - you name it - af paller. Vi bruger forskellige materialer alt efter, om møblerne skal bruges inde eller ude. Overnatningerne bookes i HosMarias sleep in museum, hvor de fleste senge er lavet af paller. Aftenhygge flyttes til bålpladsen, hvis vejret tillader det.

Kommende kurser under ideudvikling:

På sigt kommer der flere kreative kurser og også flere mere selvudviklende kurser, der handler om at genfinde livsglæde og troen på sig selv gennem fællesskab, snakke, positiv tænkning og håndværk ;-)

Føler du dig som "Bambi på glat is"... det var jo HAM, der tog sig af den slags.

Trænger du til en tid alene og opdage, at du faktisk godt kan klare dig selv. Måske i fællesskab med andre enlige kvinder, der har det lige som dig? HosMaria tilbyder 2½ dages hygge, snakke og introduktion til de elementære håndværksopgaver, du har brug for at lære.

Copyright reserved. Tlf: +4522396587. Mail: kontakt@hosmaria.dk. Cvr: 36321849.