sleep in museum

Søllestedvej 14, 5620 Glamsbjerg. Tlf +4522396587. Cvr 36321849.

Følg projekter og nyheder på facebook: Maria Dalum

 

Sleep in museum-værelserne

 

Læg vejen forbi og loger for en nat eller to som nysgerrig turist eller forretningsrejsende. Din oplevelse vil med garanti blive meget anderledes end noget andet sted, du har logeret før. Hæng dit tøj på en skovl fra 1800-tallet og tænd stearinlys i bremseskiver. Lad dig skylle af det bugtende vandbrus gennem 19 bøjninger eller bliv belyst af fodretrug, gryder og ringeklokker. Sov på palleseng og stil din toilettaske på hylder lavet af træ, kohalsbånd og stofledninger. Tjek baren, som før har rummet motoren til en gammel mejetærsker osv.

 

HosMarias sleep in museum tilbyder 4 1.sals-værelser, hvilke er finurligt indrettet med genbrugsinteriør.Toilet og badefaciliteter er fælles for de 4 værelser.

 

I stueetagen er en lille hall, et toilet og badefaciliteter samt landkøkken med udsigt til have, sø og legeområde. Se prisinfo her: overnatningspriser

 

 

Sleep in museum-haven

Alle er velkomne til at bruge havens legeområde, se på salamandre ved havedammen, deltage ved bålet om aftenen og bygge huler i træerne, smage på årstidens afgrøder, nyde et glas vin i en af havens små oaser, bade i badebassinnet eller spille et af husets havespil - måske sammen med andre af husets gæster.

 

 

Glamsbjerg - Assens muligheder

HosMaria ligger ud til Margueritruten. vi har derfor skaffet cykler til de logerende, der kan lånes gratis for dem, der vil udforske det smukke område eller opleve de mest nærtliggende attraktioner. F.eks. ligger James Bond bilmuseet, teglstensmuseet, skodamuseet, hørvævsmuseet og det smukke Krengerupgods kun i få km cykelafstand. Naturen her er i det hele taget smuk og grupperet, og lægger op til en ferie, hvor der tankes op af dejlige indtryk. Helnæsbugten med gamle huse, små fiskerlejer og udsigt over vandet til Gl. Avernæs Slot, den gamle velbevarede provinsby Assens samt de små sydfynske øer, hvor få færger og øboer stadigvæk sikrer tursisternes mulighed for at opleve en livsstil langt fra eget miljø.

 

Der findes rigtig mange tilbud i området som f.eks. strand, friluftsbad, banecykler, svømmehal, biograf, golfbaner, fuglepark, terrarie, put & take søer, Helnæs morænelandskab, De 7 haver, Vissenbjergs røverskov med tilhørende sandfærdige gribende historier osv.

 

 

Ferielejlighed

Foruden de fire værelser har HosMaria en lejlighed, som kan lejes, hvor du og din familie kan nyde privatliv samtidig med muligheden for at søge fællesskab i den fælles lounge, - i havens legeområde, ved bålstedet eller i havens små oaser. Lejligheden er en lille 1.sals anneks med en stue og et sovekammer. I sovekammeret er en 1½-mandsseng og i stuen er spiseplads til fire personer, og en sofa, der er velegnet til to opredninger (der medfølger to gode topmadresser). Lejligheden har et lille køkken/entre på stueplan, samt eget toilet og bad. Ligeledes er der egen gårdhave med spiseplads.

Annekslejligheden er som hele HosMaria indrettet i finurlig genbrugsstil med gamle kasser, dykkerfund, staldvinduer, river, skovle, stiger og kælke som en del af indretningen. Alt med nye funktioner. (se videospot på min facebookside).

 

 

Billeder fra ferielejligheden:

"Det er den flotteste, mest specielle, mest kreative ogmest personlige indretning, jeg nogensinde har oplevet"

 

"HosMaria" ånder af kærlighed og atmosfære. Kærligheden til det forsømte skinner igennem alt"

 

"Du og dit sted har været en afgørende inspirationskilde i mit liv"

Velkommen til menneskemøder eller ro og grounding- et helende univers for både voksne og børn.

 

Copyright reserved. Tlf:+4522396587. Mail: kontakt@hosmaria.dk. Cvr: 36321849.